Geserveerd door catering van ’t Hooge
Amerikaans buffet vanaf 20 personen € 39,95 p.p. | Mediterraans buffet vanaf 20 personen € 39,95 p.p. |
Huisgemaakte salades Mexicaanse bonensalade met maïs en kidneybonen Knapperige Romaine sla met croutons, Parmezaanse kaas, ei en ansjovis Texaanse aardappelsalade met spekjes en ei Caribische pastasalade met zee garnituren Warme gerechten Virginia ham gemarineerd in honing en mosterd Gegrilde zalm uit Alaska in kruidenboter Pittig gekruide “chickenwings” met sweet-chilisaus Spare ribs in smokey-barbecuesaus Argentijnse rundvlees chimichurri Gebakken tijgergarnalen in limoen-koriandersaus Bijgerechten Wilde rijst Gebakken aardappelen in schil met zeezout en kruidenboter Bonenschotel met tacoschelpen Amerikaanse roerbakgroenten Garnituren Diverse soorten vers gebakken brood Roomboter en kruidenboter Tortillachips met salsa en guacamole Knoflooksaus Barbecue saus | Huisgemaakte salades Mexicaanse bonensalade met maïs en kidneybonen Knapperige Romaine sla met croutons, Parmezaanse kaas, ei en ansjovis Texaanse aardappelsalade met spekjes en ei Caribische pastasalade met zeegarnituren Warme gerechten Grieks gerecht van gyros, paprika, courgette en knoflook Iberisch varken met Spaanse pepersaus Portugese kipfilet in piripirisaus Moussaka gemaakt van gehakt, aardappel en aubergine gegratineerd met oude kaas In olijfolie gebakken zalmfilet met citroenpepertjes Bijgerechten Spaanse rijst Quiche van spinazie met mozzarella Tortilla van aardappel en groenten Gewokte Mediterraanse groenten als aubergine, courgette en paprika Garnituren Assortiment van het heerlijkste gedroogde vlees uit Italië en Spanje geserveerd met meloen en port Gevulde broden met onder andere artisjok, mozzarella, zongedroogde tomaten en ansjovis geserveerd met tapenades en aïoli |
(Prijzen en tarieven onder voorbehoud van wijzigingen)